Бившата депутатка от Продължаваме промяната Лена Бориславова смята, че първият мандатоносител

...
Бившата депутатка от Продължаваме промяната Лена Бориславова смята, че първият мандатоносител
Коментари Харесай

Бориславова отговори на критиките от ГЕРБ: Лично ще прехвърля програмата на Word

Бившата депутатка от " Продължаваме промяната "  Лена Бориславова счита, че първият мандатоносител има 3 варианти -  избори, кабинет " Магнитски " или да поддържат втория опит за кабинет. Това стана ясно от нейна обява във Facebook, научи  " Фокус ".  

" ГЕРБ управническа стратегия нямат- нито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна стратегия (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години ", безапелационна бе тя и добави, че те не оферират и работеща формула за кабинет.

По думите й лицата или “личностите " не се знае кои са.

" ПП-ДБ имаме съответно предложение за излизане от политическата рецесия и за неналичието на доверие сред първите политически сили. Имаме съответна управническа стратегия за съответен период, разграфена по цели и по тримесечия ", написа някогашната депутатка и добави, че обединението има и състав на кабинет, подготвен да застане зад тази програмата и пред отговорността да вземат решение настоящи проблеми при липса на постоянна парламентарна поддръжка.

" Не се караме на медиите, не привикваме истерични прес конференции, тъй като ни е мъчно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, с цел да приказваме по какъв начин да се сформира работещо държавно управление, което да свърши работа, а не просто да ръководи вместо Радев ", безапелационна бе тя.

Заради рецензиите, отправени от ГЕРБ към обединението, че е избрала документът да бъде в екселска таблица, Бориславова насочи закана, подкрепена с шеговита фотография, илюстрираща Доналд Тръмп, персонално да се ангажира с прехвърлянето му в различен формат - на Word. 

" П.С. Аз персонално поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, с цел да понижим драмата ", приключи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР